Servicii

Ai făcut primul pas către produsul tău! Citește mai jos principiile si tipurile serviciilor pentru un scurt info. Calitatea produselor finite are trei surse principale: materia primă, fluxul tehnologic și modul în care le ambalăm. Obiectivul nostru este calitatea produsului final! Pentru asta toate procesele din fabrica noastră sunt atent urmarite și efectuate în condiții de igienă maximă.

Menționăm că toate serviciile sunt avizate si pentru prelucrarea materiei prime ecologice și obtinerea produselor finite ecologice!

Depozitare/Depozitare frigorifică (-20 oC – +20 oC)

După ce am primit materia primă, ne ocupăm de depozitarea ei până în momentul prelucrării. Depozitarea are loc în funcție de cerințele legate de temperatură și următoarele etape din prelucrare.

sddad

Deshidratare si prelucrare ulterioară

Pregătim materia primă pentru deshidratare: sortare si spălare. După spălare are loc sortarea secundară și pregătirea propriu-zisă deshidratării: blanșare, feliere și așezare pe tăvi.

Deshidratoarele sunt potrivite pentru orice tip de materie primă de origine vegetală și lucrează la temperaturi de până la +100 o

Prelucrare ulterioară deshidratării: mărunțire la diferite granulații, inclusiv obținere de pudră, amestecuri cu diferite ingrediente.

Preparare termică și prelucrare

Pregătim materia primă pentru preparare termică: sortare și spălare. După spălare are loc sortarea secundară și pregătirea corespondentă preparării termice: mărunțire materie proaspată, feliere, obținere de pastă din anumite fructe/legume.

Adăugarea ingredientelor conform rețetei în utilajul de prelucrare termică pentru obținerea de sos, gem sau dulceață.

Ambalare & Etichetare

Ambalam materia prima conform cerintelor tale.

In cazul sosurilor, dulceturilor si gemurilor facem dozarea in recipiente potrivite cerintelor tale legate de aspect si gramaj

In cazul materiei prime deshidratate facem dozarea in ambalaje conforme cerintelor tale legate de aspect si gramaj: microambalare si ambalare.

Etichetarea produsului.

*Serviciile sunt selective si adaptate nevoilor tale.

Scrie-ne un mesaj

Ai idei pentru viitoarele tale produse? Noi le punem in practica!
Iti cream propria gama de produse naturale, fara coloranti si alti compusi artificiali dupa reteta ta sau o reteta stabilita impreuna cu noi.

Completeaza formularul de mai jos! Urmeaza sa te contactam noi pentru toate detaliile necesare.

Contact info

Contact

Adresa : Str. Firmelor, Nr. 23-24, Holboca, Iași, România

Telefon: +40 751 384 548

Email: contact@onleaf.ro

Program

1
Te putem ajuta?
OnLeaf
Salut,
Ai nevoie de ajutor?