Taste Assurance Pack sau “pachetul garant al gustului bun”:

E o asigurare, ✅ doar că nu pentru mașină… ❌🚙 Deși, produsele pe care le include te duc din punctul A (puțin gust) în punctul B (mult gust, multă aromă… și amândouă eficiente). 🏁😆

Pachetul “Taste Assurance” acoperă ☂️ necesitățile oricărei persoane cu gusturi bune. 😋 Mai mult decât atât: O face natural, 🍃 pentru că nu conține conservanți, arome artificiale sau alte ingrediente pe care le recunoști doar după un curs avansat de chimie. 👨‍🔬👩‍🔬

Conținut:

Ketchup?
- cu ciuperci -

Ketchup!
- aromat -

Condiment pentru
carne de porc

Condiment pentru
cartofi

Condiment pentru
carne de pui

Condiment pentru
legume

Arahide aromate cu boia afumată și usturoi

Arahide ușor sărate
proaspăt coapte

Utilitatea pachetului:

Ca orice altă asigurare, te scapă de una ☝️ sau mai multe 🖐️ griji. Deci, e pentru tine… sau oricine, pentru că te ajută atunci când:

Gătești… 👨‍🍳👩‍🍳 condimentezi cu pricepere și mult mai ușor orice preparat cu amestecurile de plante și condimente OnLeaf. Iar, ca rezultat: Puțin efort 🤏 ➡️ Muult gust 🫶

✅ E momentul pentru un snack rapid… 😋🥜 sățioase și gustoase, arahidele noastre sunt proaspăt coapte, fără ulei de palmier, ❌🌴 printr-un proces simplu, care le asigură aroma plăcută și distinctă.

✅ Vrei un ketchup adevărat… 🫡🍅 cu multe roșii (cultivate în România), fără conservanți și foarte gustos. Pentru că e ketchup, probabil știi că merge cam la orice! 🧐 Doar că: Merge mult mai bine când are doar ingrediente naturale! 🍃

Ingrediente:

„Ketchup?” Nepicant, cu ciuperci: Tomate, Ciuperci, Ceapă, Usturoi, Sare de Himalaya, Piper, Cuișoare, *Boabe de muștar, Cardamon, Zahăr, Ienibahar, Oțet din Vin roșu, Ulei de măsline, Ghimbir.

„Ketchup!” Nepicant, aromat: Tomate, Ceapă, Usturoi, Sare de Himalaya, Piper, Scorțișoară, *Boabe de muștar, Curry, Zahăr, Semințe de coriandru, Anason, Oțet din Vin roșu, Ulei de măsline.

Condiment „Purceluș”: Boia afumată, Usturoi, Sare, Ceapă, Cimbru, Zahăr, Chimen, Oregano, Boabe de muștar.

Condiment „Cartofiori”: Usturoi, Lămâie, Ceapă, Cimbru, Chimen, Sare, Piper, Rozmarin, Pătrunjel, Sumac, Mentă, Schinduf, Dafin, Cartof dulce. 

Condiment „Puișor”: Ceapă, Sare, Cimbru, Usturoi, Pătrunjel, Piper, Oregano, Mărar, Portocale, Busuioc, Sumac, *Susan.

Condiment „Legumițe”: Sare, Semințe de mărar, Boia, *Boabe de muștar, Ghimbir, Rozmarin, Usturoi, Scorțișoară, Cuișoare, Ienibahar, Sumac, Schinduf, Piper alb, Nucșoară, Cardamom, Pătrunjel, Cimbru.

Arahide aromate, cu boia afumată și usturoi: *Arahide, Suc lămâie, Sirop agave, Boia afumată, Ulei de cocos, Usturoi, Tomate, Turmeric, Sare.

Arahide proaspăt coapte, ușor sărate: *Arahide, Sare, Ulei de cocos.

*Alergeni: Urmărește ingredientele marcate cu ” * „.

Informații Suplimentare

Greutate: 1004 grame
A se păstra la loc uscat și răcoros!

Recenzii

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Scrie O Recenzie
1
Te putem ajuta?
OnLeaf
Discount -19%! Acest produs, "Taste Assurance" Pack: Pachetul garant al gustului bun poate fi al tau pentru doar 160.00 lei 129.00 lei.
Daca ai nevoie de ajutor, scrie aici.
„Taste Assurance” Pack: Pachetul garant al gustului bun
129.00 lei

In stock