Ardei iute deshidratat Zing

Cu toții am auzit expresia: “Frumusețea interioară contează…”. Iar ardeii iuți OnLeaf sunt la fel de “HOT” la exterior precum sunt la interior. Și nu, nu sunt doar de frumusețe, sunt 100% comestibili. Ardeiul este foarte aromat și extrem de iute. Poți să alegi să îl folosești în mâncare, măcinat fin/granulat, sau îl poți consuma direct.

Ești curios? Perfect, pentru că și ardeiul din borcănaș arde de nerăbdare să ajungă în mâinile tale!

Fun fact: Poți să faci supradoză de “iute”! Într-un fel… Mai exact: supradoză de capsaicină (compusul care dă iuțime ardeilor). Totuși, ca să ajungi acolo, e nevoie să mănânci cel puțin 1,3 kg de ardei Carolina Reaper. Pe săturate, în alte cuvinte…

Zing e mai mult decât iute...

Începem cu denumirea… Deși nu există o legătura oficială între cuvânt și ardei, „Zing” înseamnă energie și entuziasm. Se potrivește cu ardeiul?

Într-un fel sau altul, da! Cu un grad de 2.200.000+ SHU, unii ardei Zing pot fi chiar un pic mai iuți decât Carolina Reaper. Aroma e placută și este oarecum „ascunsă” printre senzația puternică de căldura provocată de ardei. În alte cuvinte, e o iuțime de vis… coșmar sau vis frumos? Aici te lăsăm pe tine să decizi!

Grad iuțime:

SHU: 2.200.000

A nu se lăsa la îndemâna copiilor!

Informații Suplimentare

Cantitate: 1 buc.
A se păstra la loc uscat și răcoros.

Recenzii

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Scrie O Recenzie
1
Te putem ajuta?
OnLeaf
Acest produs Zing Red 2.200.000 SHU Ardei iute deshidratat poate fi al tau pentru doar 13.00 lei !
Daca ai nevoie de ajutor, scrie aici.