Ardei iute deshidratat Obeah X Reaper

Cu toții am auzit expresia: “Frumusețea interioară contează…”. Iar ardeii iuți OnLeaf sunt la fel de “HOT” la exterior precum sunt la interior. Și nu, nu sunt doar de frumusețe, sunt 100% comestibili. Ardeiul este foarte aromat și extrem de iute. Poți să alegi să îl folosești în mâncare, măcinat fin/granulat, sau îl poți consuma direct.

Ești curios? Perfect, pentru că și ardeiul din borcănaș arde de nerăbdare să ajungă în mâinile tale!

Fun fact: Poți să faci supradoză de “iute”! Într-un fel… Mai exact: supradoză de capsaicină (compusul care dă iuțime ardeilor). Totuși, ca să ajungi acolo, e nevoie să mănânci cel puțin 1,3 kg de ardei Carolina Reaper. Pe săturate, în alte cuvinte…

Obeah X Reaper e mai mult decât iute...

Grad de iuțime necunoscut!? De fapt, cea mai potrivită aproximare este de 250.000 – 400.000 SHU. “Obeah X Reaper”  provine din încrucișarea a Carolina Reaper (maximul de iute) cu Scotch Bonnet MOA (iuțime medie) . 

A păstrat iuțimea unui Scotch Bonnet și a împrumutat aspectul “încrețit” de Carolina. Deci… noi spunem că “Obeah X Reaper” este un ardei UNIC, din multe puncte de vedere. Important: Cum e din punctul tău de vedere!?

Grad iuțime:

SHU NEOFICIAL: 250.000 – 400.000 

A nu se lăsa la îndemâna copiilor!

Informații Suplimentare

Cantitate: 1 buc.
A se păstra la loc uscat și răcoros.

Recenzii

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Scrie O Recenzie
1
Te putem ajuta?
OnLeaf
Acest produs Obeah X Reaper 300.000? SHU Ardei iute deshidratat poate fi al tau pentru doar 13.00 lei !
Daca ai nevoie de ajutor, scrie aici.