Ardei iute deshidratat Death Spiral

Cu toții am auzit expresia: “Frumusețea interioară contează…”. Iar ardeii iuți OnLeaf sunt la fel de “HOT” la exterior precum sunt la interior. Și nu, nu sunt doar de frumusețe, sunt 100% comestibili. Ardeiul este foarte aromat și extrem de iute. Poți să alegi să îl folosești în mâncare, măcinat fin/granulat, sau îl poți consuma direct.

Ești curios? Perfect, pentru că și ardeiul din borcănaș arde de nerăbdare să ajungă în mâinile tale!

Fun fact: Poți să faci supradoză de “iute”! Într-un fel… Mai exact: supradoză de capsaicină (compusul care dă iuțime ardeilor). Totuși, ca să ajungi acolo, e nevoie să mănânci cel puțin 1,3 kg de ardei Carolina Reaper. Pe săturate, în alte cuvinte…

Death Spiral e mai mult decât iute…

În română, “Spirala Morții” sună foarte promițător, dacă vorbim de iuțime. Și pentru că și denumirea se potrivește, Death Spiral e ca un carusel pentru care ai nevoie de mult curaj. 

Cu scorul de 1.400.000 pe scara Scoville, este de 175-560 de ori mai iute decat Jalapeño. Aroma ardeiului este predominant fructată, cu nuanțe florale și citrice. Are aspectul foarte răsucit și, de jos în sus, fiecare “buclă” te poartă către un nivel din ce în ce mai iute. Tu cât de “sus” poți să ajungi?

Grad iuțime:

SHU: 1.400.000

A nu se lăsa la îndemâna copiilor!

Informații Suplimentare

Cantitate: 1 buc.
A se păstra la loc uscat și răcoros.

Recenzii

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Scrie O Recenzie
1
Te putem ajuta?
OnLeaf
Acest produs Death Spiral 1.400.000 SHU Ardei iute deshidratat poate fi al tau pentru doar 13.00 lei !
Daca ai nevoie de ajutor, scrie aici.