Am selectat cu grijă fiecare ingredient din cea mai sigură și sănatoasă sursă: natura. Pentru rețete am ales ca sursă de inspirație… tot natura. Și ca să “ambalăm” totul ca la carte, am adăugat amestecul în pliculețe din fibră de porumb. Deci, de la ingrediente la ambalaj scopul este ca tu să te bucuri de ceai în cel mai ușor și sănătos mod!

Ce’ai de împărțit?

Cât de greu este să împarți? Depinde de tine, dar și de ce’ai de împărțit. În cazul de față, adu-ți prietenii mai aproape la o ceașcă de ceai din ingrediente naturale.

De ce de împărțit?

Pentru că ne dorim ca și ceilalți să aibă parte de lucruri bune. Aroma mentolată și ușor florală a ceaiului îți dă o stare de bine care merită împărțită!

Fructe deshidratate şi pliculeţe cu ceai pentru infuzie

Ne gândim la tine! De aceea, am creat un concept prin care să-ţi pui amprenta în fiecare cană de ceai pe care o savurezi. Începând de la deshidratarea fructelor şi plantelor pentru conţinutul pliculeţelor, dar şi la deshidratarea bucăţelelor de fructe am urmat un proces tehnologic sigur, curat şi 100% natural.

Mix de fructe deshidratate

Mere, pere, prune, lămâi, portocale, banane, ananas, grapefruit.

Ingrediente ceai:

Banane

Hibiscus

Mentă

Măceșe

Afine

Cum îl consumi?

Îţi recomandăm să pui pliculeţul de ceai la infuzat în apă fierbinte, peste care sa adaugi fructul dorit, în funcţie de starea ta. Astfel îţi pui amprenta !

Temperatura apei: 95 -100 grade C

Adaugă plicul

Adaugă fructul

Temp de infuzare:
7 -10 minute

Bucură-te de gustul special al ceaiului! 🙂

Informații Suplimentare

Greutate: 43 grame
A se pastra la loc uscat si răcoros

5.00/5
2 recenzii
5
2
4
0
3
0
2
0
1
0
Customer Image Gallery

2 recenzii pentru Ce’ai de impărţit? ^cu banane, hibiscus şi mentă^

  1. paulina.marginean
    Am achiziționat pentru prima dată acest ceai și am fost foarte plăcut impresionată. Aroma este intensă, ambalajul superb, iar atenția cu care a fost trimis coletul mi-a lăsat un sentiment foarte plăcut :) vă mulțumesc și cu siguranță o să vă recomand.
  2. Alex Laz
    Ambalajul e absolut superb ! E placut, gustos si aromat, si primesti o punguta resigilabila pentru acces usor la fructele uscate !
Scrie O Recenzie
1
Te putem ajuta?
OnLeaf
Acest produs Ce’ai de impărţit? ^cu banane, hibiscus şi mentă^ poate fi al tau pentru doar 22.00 lei !
Daca ai nevoie de ajutor, scrie aici.
Ce’ai de impărţit? ^cu banane, hibiscus şi mentă^
22.00 lei

In stock